Річний бюджет Єкатеринбурга: Стало відомо, скільки коштів РФ витратила на ракетні удари по Україні 31 жовтня

Ранкова ракетна атака на Україну обійшлася РФ у 400-600 млн дол. Про це повідомив речник начальника Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

За його словами, він підрахував вартість 50 крилатих ракет типу Х-101/Х-555, якими ворог сьогодні вдарив по Україні. Він додав, що одна ракета Х-101 коштує 13 млн доларів, одна Х-555 - 7,5 млн дол.

"Таким чином, в Росії втратили від 400 млн до 600 млн дол. Це річний бюджет таких міст як Новосибірськ чи Єкатеринбург - це третє та четверте міста в Росії", - сказав Братчук.

Масований ракетний удар російських загарбників по Україні сьогодні - найважливіше

Зранку 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури в різних областях України.

Супротивники запустили з літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555. Ворожі ракети були запущені з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська Ростовської області РФ, 44 з них вдалося ліквідувати.

Через ворожі удари в нашій державі пошкоджені електропідстанції, об’єкти теплової генерації та гідроенергетики, виникли проблеми з електро- та водопостачанням.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...