"Робимо все, щоб 2023-й став роком перемоги": Зеленський на засіданні Ставки заслухав доповіді Залужного і Буданова

У вівторок, 3 січня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Його учасники заслухали доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова, передають Патріоти України.

Про це український лідер повідомив у своєму Telegram. За його словами, доповідь Залужного стосувалася ситуації на основних напрямках фронту, а Буданова – ймовірних кроків агресора в найближчий період.

Окрім того, за словами гаранта, на засіданні було обговорено питання забезпечення української армії технікою та боєприпасами, а також грошове забезпечення й преміювання військовослужбовців. "Робимо все, щоб 2023-й став роком перемоги", – констатував президент.

Нагадаємо: раніше президент Зеленський повідомив, що українські сили ППО за дві доби 2023 року збили близько 80 бойових безпілотників "Шахед", які на нашу територію підступно запускав ворог. Російські війська продовжать атакувати Україну іранськими дронами, тому необхідно дотримуватись усіх заходів безпеки під час сигналу повітряної тривоги.

Президент зауважив, що обстрілюючи інфраструктуру, ворог намагається виснажити українців, щоб щоб досягти своїх цілей із захоплення населених пунктів.

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...