Робить все, щоб росіяни йшли воювати: Журналісти розповіли, як живе головний цензор Росії та що він приховує (відео)

Головний цензор Росії, керівник центрального репресивного відомства - Роскомнадзору - Андрій Липов. Його структура ізолює росіян від правди. Наприклад, блокує всю об'єктивну інформацію про війну РФ проти України, передають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, навіть за саме слово "війна" закриваються цілі редакції. Тотальна цензура в Росії для Липова - предмет гордості.

Роскомнадзор відзвітував про видалення 38 тисяч повідомлень із закликами до протестів проти війни в Україні. Робота Липова зосереджена на пропаганді агресії Росії. Він робить все, щоб росіяни сліпо підтримували кровопролиття в Україні і йшли воювати.

"Липов - це та людина, яка не просто відправляє росіян на війну. Це людина, яка всіляко їх дезінформує для того, щоб у них не виникало сумнівів у тому, що це священна війна", - говорить експерт з антикорупційних питань Агія Загребельська.

Журналісти "Верстки" знайшли у Липова заміський будинок в підмосковному селі Кам'янка територією в 4,4 тисячі кв.м. Тут Липов збудував два особняки в тисячу квадратних метрів і переписав їх на дітей. Вартість такого майна - близько півмільярда рублів. Також у нього є квартира площею 160 квадратних метрів і вартістю в 80 мільйонів рублів. Володіє він ще однією московською квартирою у 73 квадратних метра, її ціна - 27 мільйонів рублів. Поруч у сім'ї є житло площею 52 квадратних метри і вартістю в 20 мільйонів рублів. На дружину Липова оформлений позашляховик Range Rover 2014 року, на сина - Toyota Land Cruiser.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: