Росія готує бомбосховища в Москві: Пономарьов назвав несподівану причину

Підготовка бомбосховищ у Москві і прохання країн-союзників до своїх громадян покинути Росію є частиною кремлівської пропаганди, передають Патріоти України.

Таким чином Путін підвищує ставки в контексті ядерного шантажу заходу, зазначив російський опозиційний політик Ілля Пономарьов. Також він додав, що націлене все на американську аудиторію.

"Якщо послати повідомлення американцям, що ми готуємося до обміну ядерними ударами, то тоді це починає набувати сенсу. Це такий пропагандистський трюк підняття ставок. Ми бачили різке зростання тривожності серед росіян. Там частина пов'язана із загрозою мобілізації, але більша частина пов'язана з погрозами ядерної війни. Тому те, що Путін це робить, то це більше-менше зло", - вважає Пономарьов.

Також він підкреслив, що саме Москва попросила своїх союзників звернутися до своїх громадян з проханням покинути Росію.

"Виглядає так, що Москва попросила керівництво цих країн про це сказати своїм громадянам. Щоб страху нагнати в світі: ось бачите, союзники щось знають, що буде відбуватися. Я впевнений, що ініціатива виходила з Москви. Це не питання утримання їх у полі впливу. Просто з цими людьми контакт нормальний, їм можна технічно передати повідомлення. Але аудиторія у цього точно така ж, як у повідомлення про бомбосховища. Це не росіяни і не жителі цих країн, ця аудиторія - Вашингтон", - пояснив політик.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...