Росія може вдарити по Україні під час свят з однією метою, - розвідка Британії

Розвідка Великобританії не відкидає, що Росія найближчими днями завдасть нового удару по Україні, щоб підірвати моральний дух населення у період новорічних свят, передають Патріоти України.

Британські розвідники у своєму звіті нагадують, що 29 грудня 2022 року російські окупанти завдали чергової хвилі дальніх ударів по Україні, націлившись на її об'єкти енергетики.

Аналітики звертають увагу, що з жовтня Росія дотримується певної схеми завдання інтенсивних ударів кожні 7-10 днів. Це робиться для того, щоб придушити українську систему ППО.

"Однак існує реальна ймовірність того, що Росія зламає цей шаблон, щоб завдати нового удару найближчими днями з метою підірвати моральний дух населення України у період новорічних свят", — зазначає розвідка Британії.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...