"Росія СВО точно не програє. Відступати я не буду": "Опонент" Путіна на виборах розповів, як буде закінчувати війну

"Опозиційний" кандидат на посаду президента РФ Борис Надєждін не збирається припиняти війну проти України і вважає, що в першу чергу потрібно "заморозити конфлікт", а потім "кілька років" обговорювати, де проходитиме кордон України та Росії. Про це він заявив в інтерв'ю Юлії Латиніній, передають Патріоти України.

"Росія СВО точно не програє. Відступати я не буду, давати наказ без узгодження позицій мирного договору. Буде мирний договір - давайте обговорювати. Не буде його - ми не відступатимемо, де є, там і закопаємося до закінчення переговорів", - заявив Надєждін у відповідь на питання, що він робитиме в першу чергу, якщо виграє вибори.

Він заявив, що це важка історія і для росіян, і для українців. "Навіть може українцям буде важче, ніж нам. Тому що Росія війну, ой, не війну, а СВО точно не програє, так. А Україна досі думає, що військовим шляхом можна Крим повернути. Нічого цього не буде", - сказав "опозиціонер".

За словами Надєждіна, різниця між ним та Путіним у тому, що Путін досі хоче виграти військовим шляхом, а в нього таких завдань немає. "Путін досі віддає накази наступати, я таких наказів віддавати не буду. Це головна різниця. Але й відступати, між іншим, я теж не наказуватиму без узгодження позицій мирного договору. Буде мирний договір - давайте обговорювати. Не буде його - ми не відступатимемо, ні, де є, там і закопаємося до закінчення переговорів. Ось так. Тому що я президент Росії, а не України", - заявив він.

Також він додав, що, на його думку, насамперед потрібно зупинити вогонь, "заморозити конфлікт", а потім "кілька років" обговорювати, зокрема, де проходитиме кордон України та Росії. "Запитаємо людей, які там живуть, і тих, хто там жили і втекли", - сказав Надєждін про окуповані армією РФ території України.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...