Росія влаштувала ядерний тероризм: Ворожа крилата ракета пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС (фото, відео)

Вранці в неділю, 26 червня, приблизно близько шостої години ранку крилата ракета окупантів пролетіла критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. Ворожий снаряд, імовірно, був випущений в бік Києва, де сьогодні гриміли вибухи, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба Енергоатома, Росія вчинила черговий акт ядерного тероризму. "В черговий раз звертаємо увагу міжнародної спільноти на факти бездумних дій Росії. Вона продовжує ставити під загрозу безпеку не лише України, але всієї Європи", – йдеться у повідомленні. У пресслужбі підкреслили, що будь-яке пошкодження енергоблоку матиме серйозні наслідки і може загрожувати світу страшною ядерною катастрофою.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...