Росія вибухнула ядерними погрозами "зрадницькій Європі": Подоляк висміяв слова Рогозіна

У Росії образилися, що Болгарія, Північна Македонія та Чорногорія відмовилися пропускати через свій авіапростір літак з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим. Глава Роскосмосу Сергій Рогозін пригрозив, мовляв, застосуванням у відповідь ракет Сармат. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у відповідь нагадав про вілли і яхти російських чиновників у тій же Чорногорії, якій Москва загрожує ударом, передають Патріоти України.

Керівник російської держкорпорації Роскосмос Дмитро Рогозін у своєму Twitter-акаунті, коментуючи заборону Болгарії, Північної Македонії та Чорногорії на проліт літака з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, спалахнув звинуваченням на адресу цих країн і знову сказав, що Росія може застосувати ракети Сармат.

"Ось чим хороший Сармат? Він у боягузливих болгар, злопам'ятних румунів і зрадивших нашу спільну історію чорногорців згоду на проліт не питатиме. Так само як і у інших шведів", - написав Рогозін.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк висміяв слова Рогозіна про, мовляв, спільну історію Росії та Чорногорії, нагадавши про вілли і яхти російських чиновників.

"Черговий ядерний удар обіцяють у Росії. Цього разу – Чорногорії за непропуск літака Лаврова та зраду "спільної історії". Спільна історія Росії і Черногорії? Це про вілли чиновників на Адріатичному узбережжі чи яхти в місцевих маринах? Країнам, які дають прихисток російському капіталу, є про що подумати", - підкреслив Подоляк у своєму Twitter-акаунті.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...