Росія запустила по Україні 50 ракет! У ЗСУ розповіли, скільки вдалося збити під час ранкової атаки

Сьогодні зранку, 31 жовтня 2022 року Повітряні сили Збройних сил України збили 44 з 50 російських ракет, передають Патріоти України.

Зазначається, що 31 жовтня, починаючи з 07:00, російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. Зокрема, із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).

"44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних сил у зонах відповідальності повітряного командування "Центр" – 18, повітряного командування "Південь" – 12, повітряного командування "Схід" – 9, повітряного командування "Захід" – 5", - йдеться у повідомленні.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...