Росіяни масовано атакували Одеську область дронами: Стало відомо про наслідки

У ніч на понеділок, 23 жовтня, російські окупанти вчинили масовану атаку дронами по Одеській області. Вже стало відомо, які наслідки ворожого удару, передають Патріоти України.

Нашим воїнам вдалося знищити чимало ворожих безпілотників, повідомив у Telegram спікер української Добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук, посилаючись на відомості військових. "Попередньо, за даними Сил оборони півдня, вночі над Одещиною було знищено дев'ять "Шахедів", - поділився він.

Пізніше Сили оборони півдня України поділилася інформацією щодо атаки у своєму Telegram-каналі, зокрема, підтвердили знищення дев'яти дронів-убивць. За даними військових, нічна атака ворога ударними безпілотними літальними апаратами типу Shahed-131/136 тривала понад 3,5 години.

Зокрема, ворог спрямував дрони-камікадзе з кримського мису Чауда по припортовій інфраструктурі Одещини. Вони заходили на удар переважно з Чорного моря, де їх і зустріли підрозділи протиповітряної оборони.

"Дев'ять БПЛА було збито на Одещині, ще 1- у Вінницькій області. Уламками збитого дрона пошкоджено дах складської будівлі об'єкта припортової інфраструктури в Одеському районі. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. Люди не постраждали", - розповіли військові.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...