"Росіяни вибрали два напрямки, з яких закидатимуть Україну ракетами найближчим часом", - Злий Одесит

"Російські окупанти продовжують відчувати труднощі зі своєчасним підвезенням БК, особливо дефіцитного, зокрема крилатих ракет "Калібр", - пише військовий оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Крилаті ракети "Калібр" для ударів по Україні звозили до тимчасово окупованої території Криму з усієї Росії, що логістично займало багато часу.

У зв'язку з цим періодично виникали ситуації, коли низка військових кораблів чорноморської флотилії взагалі простоювали без БК, з порожніми пусковими. І, схоже, командування російських окупаційних військ вирішило змінювати тактику.

На цьому тижні було зафіксовано навантаження не менше вісьмох крилатих ракет "Калібр" на судно ВТР-79 зі складу каспійської флотилії у населеному пункті Трудфронт.

Очевидно, що ці крилаті ракети будуть заряджені на один із малих ракетних кораблів, що перебувають зараз у Каспії. Йдеться про малий ракетний корабель проєкту 21631.

Подвійна загроза

Імовірно, що окупанти комбінуватимуть удари каспійської та чорноморської флотилій. Або зосередяться на пусках "Калібрів" із Каспію через більш спрощену логістику.

Хоча зрозуміло, що пуски з Каспію будуть менш ефективними. Проте це не скасовує ступінь загрози. Але показово. Дуже показово".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...