"Росіяни залучають нові ресурси, щоб продавити оборону ЗСУ": Військовий експерт розповів про ситуацію під Бахмутом

Під Соледаром, Бахмутом та Авдіївкою на Донеччині ситуація залишається складною. Росіяни постійно залучають нові ресурси, щоб продавити українську оборону. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів військовий оглядач, колишній речник Збройних сил України Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

“Під Соледаром, населеним пунктом, який розташований за 15 км від Бахмута, ситуація складна. Генштаб ЗСУ це чітко відстежує і залучає відповідні резерви для того, щоб стабілізувати ситуацію”, — сказав він.

За словами Селезньова, ситуація під Бахмутом залишається складною. Водночас місто повністю перебуває під контролем ЗСУ, а бої з росіянами точаться в населених пунктах поруч.

“Під Авдіївкою росіяни, переконавшись у марності своїх зусиль з окупації цього міста, намагаються тепер обійти місто ліворуч і праворуч, відповідно, з півдня і з півночі. Наскільки успішні ці атаки? Щодня ми чуємо зведення Генерального штабу України щодо обстрілів наших позицій, але не бачимо повідомлень, що росіяни взяли під контроль бодай якісь суттєві територіальні громади й території”, — наголосив Селезньов.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...