Розгром стратегічного складу боєприпасів під Воронежем: яку зброю окупанти там зберігали, що вибухає з ночі

В ніч на 7 липня далекобійні дрони СБУ уразили російський склад з боєприпасами у селі Сєргєєвка Воронезької області РФ. Очевидці повідомляють, що цілі досягли кілька дронів. Згідно з супутниковими знімками, ще у 2023 році поблизу цього села рашисти зберігали боєприпаси просто неба.

Цей склад займав площу у 9 тисяч квадратних кілометрів. Там ворог зберігав дійсно широку номенклатуру озброєння, інформують Патріоти України з посиланням на Defense Express.

Йдеться про ракети класу "поверхня-поверхня", "земля-поверхня", а також про боєприпаси для танків і артилерійських систем. Крім того, на складі зберігалися й ящики з набоями для стрілецького озброєння.

"Тобто йдеться про склад, з якого ворог ймовірно поповнював запаси підрозділів своїх військ в Україні, і, крім того, використовував для терористичних обстрілів", - пише видання.

Сьогодні вночі завдяки дронам Служби безпеки України потужна "бавовна" завітала на польовий склад боєприпасів біля населеного пункту Сергіївка Воронезької області.

"Саме з цього складу окупанти постачають боєприпаси своїм військам в Україні. Місцеві оркостанці вночі почули вибух, після якого почалася потужна детонація. Стовп диму видно за десятки кілометрів", - заявив співрозмовник УНІАН.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...