"Розмінували" не ту машину: Журналісти викрили фейк ФСБ про "замах" на олігарха Малофєєва

В РФ заявили про спробу "замаху" на олігарха, одного з ідеологів "русской весны" 2014 року Костянтина Малофєєва. Однак ФСБшники самі й "спалили" власний фейк, передають Патріоти України.

Як пише Thе Insider, автомобіль олігарха нібито замінували. Момент замінування нібито навіть зафіксували камери відеонагляду. На них видно, як невідомий підкладає щось під автомобіль Малофєєва. Сапери ФСБ розміновували автівку із застосуванням робота.

Втім, є кілька нюансів. По-перше, заміновують автівку, припарковану на узбіччі, а розміновують - у підземному гаражі. Навряд чи автівка могла вціліти, подолавши такий шлях із вибухівкою. Як з'ясували журналісти, річ у тім, що "заміновували" один автомобіль, а нібито розміновували - зовсім інший.

У підземному гаражі стоїть Mercedes Maybach W222 з емблемою Maybach на задній стійці кузова. В Mercedes, який "замінували", емблеми нема.

"Замах" на Малофєєва

У понеділок, 6 березня, ФСБ РФ звинуватила Україну в спробі здійснення замовного вбивства голови ради директорів групи компаній "Царгород" Костянтина Малофєєва.

Спецслужба оголосила про запобігання замаху на чиновника і виявила в спробі його вбивства "український" слід, провівши паралель зі смертю дочки ідеолога "русского мира" Дар'ї Дугіної. Його авто нібито також замінували.

На інцидент також відреагувала сама "жертва" замовного вбивства Малофєєв. У своєму Telegram він написав, що ніякі погрози не змусять його відмовитися від "щирої патріотичної позиції".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...