"Рвалась "за стрічку": У Криму на полігоні застрелили пропагандистку Кремля

У тимчасово окупованому Криму загинула росыйська пропагандистка Світлана Бабаєва, яка очолювала сімферопольський підрозділ "Росія сьогодні". Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Відзначається, що Бабаєва загинула "у результаті нещасного випадку на одному з навчально-тренувальних полігонів в Криму, де займалася військово-спортивною стрільбою".

На смерть Бабаєвої відреагувала ще одна пропагандистка Маргарита Симоньян: "Тільки вчора з нею обговорювали, як будемо розвиватися на нових територіях. Ох, Світлано, Світлано, як же так".

Оновлено. За даними росЗМІ, пропагандистка загинула від "шаленої кулі". Інформацію про це підтвердив її безпосередній начальник – пропагандист Дмитро Кисельов: "Рвалась "за стрічку".

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...

"Захід поступово трансформує своє бачення": Жовтенко пояснив, чому союзники часто вагаються з допомогою Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:44

Лідери західних країн нерідко зволікають із рішеннями про надання Україні певних видів озброєння. Це пояснюється тим, що їм доводиться зважати на багато факторів, серед яких політична позиція союзників, політична позиція опонентів всередині країни, а т...