"Сам Пригожин відсиджується у тилу, бо сц*котно": Воїни ССО передали вітання "вагнерівцям" та порадили здаватися (відео)

Воїни Розвідувально-ударної група (РУГ) Спеціальних Операцій Збройних сил України передали "вітання" ватажку "вагнерівців" Євгену Пригожину, а його найманцям порадили здаватися у полон, повідомляють Патріоти України.

У відеозверненні, опублікованому в Telegram-каналі РУГ, бійці зазначають, що кращим варіантом для "вагнерівців" досі залишається полон. Україна гарантує їм статус військовополонених. Воїни додали, що усі полонені "вагнерівці" стверджують, що їхній ватажок Пригожин відсиджується у тилу та "кидає" їх. "Пригожин, усі твої бійці, які потрапили до нас в полон, кажуть, що ти їх кинув. "Вагнерівці", здавайтеся, якщо хочете вижити. Пригожин вас кинув. Він відсиджується у тилу, бо сц*котно. У вас буде такий же статус військовополонених, як і в інших російських військових. Слава українському народові! Смерть ворогам завжди!", - зазначили військові.

Додамо, що під час відеозвернення один з українських воїнів стояв на російському російському триколорі у знак зневаги до окупантів.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...