"Самі винні": Кадиров порадив російським військовим не скаржитися на нестачу боєприпасів

Глава Чечні Рамзан Кадирова розкритикував військових, які постять в соцмережах звернення і скаржаться на погане забезпечення і брак боєприпасів, передають Патріоти України.

На війні ніколи не буває всього вдосталь, і це не привід виносити на обговорення "внутрішні питання", вважає Кадиров.

У дусі російської пропаганди він заявив, що Росія не веде загарбницьку війну, а бореться зі "всім блоком НАТО", і робить це нібито настільки успішно, що все "працює злагоджено і бездоганно як годинник". І взагалі, за словами Кадирова, "ситуація як в країні, так і в рядах бойових підрозділів в рази краща, ніж була рік тому".

А за брак снарядів лідер Чечні поклав відповідальність на самих військових. Він заявив, що ті, що помилилися, тепер маюь терпіти, тому що "це війна, а не курорт".

"Воїн не кричить - воїн вирішує. Необхідно шукати рішення задачі, а не збиратися в купку і писати публічні звернення. Закінчилися патрони? А чому заздалегідь не попередив вищого офіцера, що вони закінчуються? У хорошого бійця патрони ні з того ні з сього раптом не закінчуються. Терпи тепер хоча б добу, знайди собі іншу задачу. Дали карту бойового завдання? Дій, боєць! Від тебе залежить виконання. Думай, розподіляй сили і можливості, а не стій з відкритим ротом. Ніхто не буде бігати за тобою з цинком патронів і сухпайком, щоб вручити акурат в той момент, коли твої закінчаться", – написав він у своєму Telegram.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...