СБУ викрила директорів шкіл на Харківщині, які під час окупації вирішили працювати на Росію

СБУ викрила трьох директорів шкіл на Куп'янщині, які добровільно погодились співпрацювати з окупантами, повідомляють Патріоти України.

За даними слідства, директори шкіл після окупації почали впроваджувати стандарти освіти держави-агресора у навчальних закладах, якими керували. А напередодні 1 вересня 2022 року учителям та батькам директори повідомили, що у новому навчальному році освітній процес буде здійснюватися російською мовою, за російською освітньою програмою та за підручниками видавництва рф.

"Готуючись до нового навчального року, так звані "керівники" збирали списки вчителів, які згодні працювати під керівництвом окупаційної влади держави-агресора та отримували російські підручники від окупаційної адміністрації", - повідомили в УСБУ Харківської області.

Усім трьом "керівникам" заочно повідомили про підозру за ч. 3 ст. 111-1 (колабораційна діяльність у формі впровадження стандартів освіти держави-агресора у закладах освіти) Кримінального кодексу України.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...