"Севастополь атакували... з Севастополя": У окупованому Криму шукають тих, хто вдарив по штабу Чорноморського флоту

Так звана "сенаторка від Криму" Ольга Ковітіді заявила, що атаку безпілотника на штаб Чорноморського флоту в Севастополі було здійснено не ззовні, а з території міста. Таким чином окупанти визнали, що удару було завдано не Збройними силами України. Вона додала, що у Севастополі шукають організаторів атаки. Про це повідомляє пропагандистське видання "РИА Новости", передають Патріоти України.

Російські окупанти розцінюють те, що сталося, як терористичний акт. При цьому продовжують стверджувати, що "обстановка в Севастополі спокійна".

"Атака, безперечно, була скоєна не ззовні, а з території Севастополя. У місті йдуть оперативно-пошукові роботи з пошуку організаторів цього теракту, до вечора вони будуть знайдені", – сказала так звана "сенаторка".

До речі, за кілька годин "сенатор" Ковітіді змінила свою позицію і "запропонувала не робити передчасних висновків за фактом атаки безпілотника на Штаб Чорноморського флоту в Севастополі".

"Раніше отримана мною інформація не цілком відповідає дійсності. Працюють федеральні служби, триває розслідування. Ситуація в Криму повністю контролюється", – заявила вона.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...