Шансів не лишилось, але Дональд Фредович не здається: Суд Пенсильванії відхилив позов Трампа, який міг би змінити результати виборів

Окружний суд у Пенсільванії відхилив позов штабу президента США Дональда Трампа, в якому він просив не враховувати при підрахунку голосів бюлетені виборців, які проголосували поштою. Суд також відмовив у можливості повторної подачі позову, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

"По суті, це була остання серйозна справа, спрямована на те, щоби відхилити або заблокувати достатню кількість голосів, які могли б повернути результати виборів на користь Трампа", - пише видання.

Влада штату повинна сертифікувати результати виборів до 23 листопада.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп заявив, що у нього нібито є "сотні тисяч" доказів фальсифікації виборів. Трамп додав, що голосів достатньо для його перемоги на виборах.

За його словами, Джо Байден не може готуватися до передачі влади.

"Чому Джо Байден так швидко формує кабінет, коли мої слідчі виявили сотні тисяч фальсифікованих голосів, яких достатньо, щоби "перевернути" принаймні чотири держави, що, в свою чергу, більш ніж достатньо для перемоги на виборах? Сподіваюся, суди та законодавчі збори матимуть сміливість робити те, що має бути зроблено для збереження чесності наших виборів та самих Сполучених Штатів Америки. Світ спостерігає", - написав Трамп у своєму Twitter.

Крім того, команда юристів президента США Дональда Трампа зажадали перерахунку голосів в штаті Джорджія, де з мінімальним відривом перемагає демократ Джо Байден.

Державний секретар-республіканець Бред Раффенспергер в п'ятницю підтвердив результати виборів у штаті, де Байден переміг Трампа з відривом у 12 670 голосів або 0,25%. Штат дає Байдену 16 голосів виборців.

"Сьогодні кампанія Трампа подала петицію про перерахунок голосів в Джорджії. Ми прагнемо забезпечити дотримання всіх аспектів закону штату Джорджія і Конституції США, щоб враховувалися всі законні голосу. Президент Трамп і його кампанія продовжують наполягати на чесному перерахунку голосів в Джорджії, який повинен включати порівняння підписів і інші життєво важливі гарантії", - йдеться в заяві.

Навіть якщо б Джорджія після перерахунку голосів віддала перевагу все ще чинному президенту, це не дало б Трампу вирватися вперед по загальній кількості виборників, котрі незабаром призначатимуть наступного президента США. Лише дасть примарну надію, що з півсотні виборників (на 16 менше) передумають виконувати волю своїх штатів і подарують перемогу Дональду Фредовичу.


Українка вважає, що її однопартієць занадто щедрий до її земляків: Конгресвумен-республіканка Спартц пропонує значно скоротити допомогу Україні з законопроєкту Джонсона

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:15

Уродженка України, конгресвумен Вікторія Спартц подала до законопроєкту про додаткове фінансування України правки, які передбачають скорочення частини військової та всієї фінансової допомоги. . Одна з правок Спартц пропонує виключити із законопроєкту ...

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...