Що він курить? Гауляйтер Каховки Філіпчук, який сам ходить з охороною, закликав "звільняти свідомість", і назвав "негармонію" причиною війни (відео)

Так званий мер окупованої Каховки Павло Філіпчук записав безглузде звернення до людей, в якому озвучив своє бачення причин війни. Гауляйтер вважає, що це - "негармонія", і щоб війна закінчилася, потрібно працювати над своїм внутрішнім світом і "звільняти свідомість", передають Патріоти України.

Відповідний ролик, де він сидить у "кабінеті" на тлі триколору, посібник російських загарбників виклав у мережу Прикметно, що гауляйтер сам планує втекти з міста, якщо щось піде не так, і скрізь ходить з охороною. Однак українському населенню призначений загарбниками "мер" вливає в вуха безглуздя: мовляв, війна почалася через їхній внутрішній стан – а не через безумство керівництва Кремля.

Філіпчук заявив, що "політика – це вплив великого масштабу", і вона визначається "поточними помислами, які заповнюють свідомість".

"Як же створити щасливе майбутнє? Чому досі тривають війни? Будь-яка війна – це завжди вихід внутрішньої "негармонії". Як же зупинити ці внутрішні руйнівні процеси сьогодні, щоб не пожинати нам їхні плоди в майбутньому? Називається "Доброго дня, мирна свідомосте!". Тільки створивши свій мирний стан ми з вами станемо здатні створити мирну реальність. Але ми стільки несемо в собі "негармонії"..." – розмірковує зрадник України.

Він визнав, що йому самому доведеться пройти ще великий шлях, щоб "звільнити свою свідомість, наповнену досвідом нелюбові".

Філіпчук – уродженець міста Золочів Львівської області, що виріс у Каховці. Ексдепутат Херсонської облради.

У 2000-х був у "Партії регіонів", а у 2020 році балотувався на посаду мера Каховки, але перемогу не здобув (посів третє місце з 16,4% голосів).

"Минулого року поїхав у Росію, а за тиждень до війни повернувся. Ми ще подумали, що це не просто так. Почав писати пости в соціальних мережах про мир і гармонію, плавно підводити до того, що чинити опір неконструктивно, і як тільки почалися військові дії, він написав, що "очолить Херсон", – розповідала "Фокусу" про колаборанта місцева мешканка Олена.

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомляв, що Філіпчук останнім часом перестав проводити "прийоми" мешканців Каховки й пересувається з охороною, бо готує шлях для втечі. За попередньою інформацією, свою матір, яка допомагала синові красти, зрадник України відправив до Грузії.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...