Щоб назад вже точно не повернулись: Мобілізованим у Тверській області РФ видали бронежилети для страйкболу (відео)

У Росії мобілізованим у Тверській області замість бронежилетів видали жилети для страйкболу. Також окупантів, які готуються до відправки на передову, забезпечили "касками китайського зразка", які, на думку самих призовників, не здатні захистити ні від чого, передають Патріоти України.

Мобілізовані росіяни "постачанням" обурені і називають "другу армію світу" "суцільною показухою".Відео зі скаргами свіжого гарматного м'яса для путінської армії опублікували в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Згідно з повідомленнями російських Telegram-каналів, жилетами, здатними захистити лише від ігрових страйкбольних кульок, "ощасливили" мобілізованих із російського міста з промовистою назвою Лихославль. Також призовників із Тверської області забезпечили касками "незрозумілого походження та виробництва".

"От, видали нам сьогодні супербронежилети. Страйкбольні. Захищають від пневматики. І збираються посилати в Україну. У цьому г*ні... Каски китайського зразка, незрозумілого походження та виробництва. З чого зроблено - нічого незрозуміло", – каже росіянин на відео .

На відміну від обуреного героя відео не всі з мобілізованих, що їдуть разом з ним в автобусі, розуміють, чим для них може закінчитися подібне "забезпечення". За кадром хтось із мобілізованих зі сміхом припускає, що вибір командуванням страйкбольних жилетів може пояснюватися тим, що "в Україні стріляють страйкбольними кульками".

Втім, зважаючи на те, що цю групу мобілізованих збираються перекинути на передову, російські "гумористи" скоро усвідомлять глибину своєї помилки. Завершується відео "вердиктом" мобілізованого щодо "другої армії світу". "Суцільна показуха навколо. Нічого реального не показують ніде", - каже він.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...