Щоб не пішли в партизани? Окупанти переслідують своїх воєнізованих посібників: Прокуратура оголосила підозру севастопольцям, які брали участь у "самообороні Криму"

Виявилося, що зрадники, допомогаючи росіянам, порушили... російські закони, і тепер будуть покарані.

За даними слідства, двоє мешканців Криму в складі незаконного збройного формування "самооборона Севастополя" патрулювали Севастополь під час окупації півострова. За інформацією прес-служби прокуратури АРК, чоловіки також були керівниками окремого підрозділу "Слов'янський щит", повідомляють Патріоти України.

Їх звинувачують за ч. 2 ст. 260 КК України (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності). "Підозрювані здійснювали підбір бійців до підрозділу, забезпечували патрулювання Севастополя, особисто здійснювали незаконні перевірки документів та обшуки автомобілів, з метою виявлення та затримання українських громадян на території півострова. Допомагаючи бойовикам "самооборони Криму", контролювали діяльність незаконно створених на території півострова блокпостів", - йдеться в повідомленні. Місцеперебування фігурантів кримінального провадження не називається.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...