Щось пішло не так: Росіяни, створюючи фейк про документацію "азовців", попались на хибному перекладі

Російські пропагандистські медіа розповсюдили фейк про нібито знайдені у Маріуполі документи полку "Азов". Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, передають Патріоти України.

Так, ЗМІ РФ опублікували "знайдену в Маріуполі документацію полку "Азов". У виявленому плані начебто йдеться про підготовку до бойових дій у Маріуполі та у його передмістях.

Зокрема, зазначено, що "місцеве населення налаштоване проросійськи у 70% випадків". Зазначено і те, що "бойовикам необхідно займати вогневі позиції в населених пунктах". Утім під час підготовки фейкового документу окупанти припустилися помилки. "Документам присвоєно дивний гриф "секретно" замість українського – "таємно", - зауважують в ЦПД.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...