Скандальна Єгорова закликала терміново госпіталізувати Зеленського, у котрого побачила ознаки гострого психозу

Телеведуча порадила рідним Володимира Зеленського почати лікування президента.

Скандально відома телеведуча Сніжана Єгорова емоційно звернулася до президента Володимира Зеленського із закликом "припинити бити по країні і народу, як у бубен", передають Патріоти України.

Заяву вона зробила на своїй сторінці в соцмережі, поставивши Зеленському діагноз "нервове виснаження і психоз". Телеведуча, яка критично ставиться до всього українського, вирішила провести аналіз його міміки під час прямого ефіру, який відбувся на одному з українських телеканалів напередодні.

Реагуючи на політичну кризу навколо Конституційного суду, Зеленський прийшов на канал ICTV увечері в понеділок. Єгорова вивчила ефір і зробила кілька скріншотів, на підставі яких вирішила поставити президенту діагноз і порадити близьким Зеленського зробити йому крапельницю. Що саме викликало роздратування Єгорової, невідомо, проте під час ефіру Зеленський кілька разів заявив, що захищатиме країну і в зв'язку з політичною кризою навколо Конституційного суду готовий піти на крайні заходи.


У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...