Скандальне інтерв'ю: Принца Гаррі викрили у брудній брехні щодо свого батька принца Уельського (фотофакти)

У соцмережах з'явилися архівні фото, які викрили брехню принца Гаррі, сказану ним в інтерв'ю Опрі Уїнфрі, передають Патріоти України.

36-річний онук королеви Єлизавети, кажучи про свого первістка Арчі, якому в травні виповниться два роки, розповів, що часто виїжджає з сином на велосипедні прогулянки. «Думаю, самим чудовим для мене є те, що я саджу його ззаду на дитяче велокрісло і беру з собою на прогулянку - чого у мене ніколи не було, коли я був маленьким», - поскаржився принц на своє безрадісне дитинство, натякаючи, що отримував не так вже й багато уваги від свого батька.
Однак, як пише видання Daily Express, на старих фотографіях, зроблених в 1990 році на території королівського маєтку Сандрінгем в Норфолку, зображені маленький Гаррі з братом принцом Вільямом і батьком принцом Чарльзом. Старший Вільям їде на дитячому велосипеді самостійно. А Гаррі якраз сидить у велокріслі у тата за спиною.
Журналіст Мартін Джей написав в Twitter: «Хоч що-небудь з того, що Меган і Гаррі сказали в інтерв'ю Опрі, є правдою?!».
«Гаррі, коли ти брешеш, переконайся, що немає фотографій, які доводять протилежне», - написав інший користувач мережі.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...