Скільки РФ втрачає військових в Україні щодоби: Арестович розкрив реальні цифри

Російські війська за добу ведення бойових дій в Україні втрачають від 250 до 400 людей убитими. Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прокоментував заяву голови комітету Держдуми РФ про те, що росіяни начебто майже не зазнають втрат у боях із ЗСУ. Про це Арестович сказав у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Добові втрати російських військових на всіх фронтах наразі складають 250-400 людей убитими — залежно від розмаху. Тому це все казки, що не зазнають втрат. Дійсно, це не такі втрати, як були у перші півтора місяці так званої "спецоперації", коли гинуло до тисячі росіян в день. Але 250, навіть в середньому 300-350 людей вони втрачають точно. І плюс ще поранені", — зазначив представник ОП.

За його словами, через погане медичне забезпечення у росіян убитих більше, ніж поранених. Тому говорити про традиційне військове співвідношення "один до трьох" (один убитий, троє поранені — Ред.) не доводиться. "На всіх етапах надання допомоги та евакуації це не виходить у росіян (рятувати життя поранених — Ред.). Тому багато окупантів помирають ще до доправлення до госпіталів", — каже Арестович. Радник голови ОП уточнив, що на погане медичне забезпечення скаржаться самі російські окупанти.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...