Скільки українців повністю підтримують діяльність уряду: Соцілоги оприлюднили цікаві дані

Рівень довіри до Кабінету Міністрів відчутно знизився впродовж останніх місяців. Наразі повністю його діяльність підтримують лише 6% українців. Про негативну динаміку сприйняття уряду свідчать результати дослідження Центру Разумкова.

Повністю підтримують діяльність уряду України 6% респондентів, підтримують окремі заходи – 34%, не підтримують – 51%, – йдеться у звіті.

Водночас свою довіру, повну або часткову, прем’єр-міністру Олексію Гончаруку висловили приблизно 25% опитаних. Не довіряють політику 63% українців.


Як свідчать результати опитування, рівень довіри до уряду значно знизився протягом останніх місяців. Найкращим було ставлення до Кабміну у вересні 2019 року: тоді уряду довіряли 57% респондентів, не довіряли – лише 22%.

Соціологи пояснюють, що рівень довіри до уряду суттєво залежить від політичних симпатій людей:

  • серед прихильників партії "Слуга народу" довіряють уряду 65%, не довіряють – 27%;
  • електорат партії "Опозиційна платформа – За життя": відповідно 11% і 88%;
  • "Європейської солідарності" – відповідно 8% і 89%;
  • ВО "Батьківщина" – 18,5% і 75%.

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 в Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...