Смерть прийшла! Залужний показав, як РСЗВ HIMARS успішно працюють по ворогові (відео)

Американські реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже в Україні. Ба більше, вони вже дісталися фронту й успішно вражають військові об'єкти Росії на українській території. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, передають Патріоти України.

Він також опублікував вражаюче відео роботи нищівних та ювелірно точних ударів HIMARS по окупантах. "Реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже працюють в інтересах оборони України. Артилеристи ЗСУ майстерно вражають визначені цілі – військові об’єкти ворога на нашій, українській, території. Дякуємо американському народу за надане озброєння! Наша мета – Перемога", – зазначив Залужний.

На відео українські воїни визначаються з координатами цілі, по якій буде завдано удару з американської РСЗВ. Також вирішують, що за заданими координатами спрямують 6 ракет. Процес підготовки до відпрацювання по цілі та всі 6 пусків зафіксовано на відео.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...