Спонсор відомий: Політтехнолог Голубоцький розповів, як дієво притиснути Шарія та його партію

Мережа АЗСіпов'язана з біглим міністром Януковича продовжують фінансувати проросійський курс в Україні

СБУ та РНБО час звернути увагу на пряме джерело фінансування Анатолія Шарія та його партії. Журналістами-розслідувачами було доведено, що це мережа заправок БРСМ, якою володіє Андрій Біба, повідомляють Патріоти України з посиланням на політолога Олексія Голобуцького.

"Якщо джерела фінансування Медведчука принаймні спробували перекрити, запровадивши санкції проти нього та його оточення, то Шарія поки що ніхто не чіпає. А дарма, адже тут все лежить на поверхні: журналістами-розслідувачами із телепрограми "Наші гроші з Денисом Бігусом" було доведено фінансування партії Шарія мережею заправок БРСМ, якою володіє Андрій Біба", – зазначає Голобуцький.

За словами політолога, Шарій та Медведчук є частиною однієї російської агентурної мережі, яка чинить вплив на політичні процеси та займається дестабілізацією в Україні.

Як повідомлялося раніше, нардеп від "Слуги народу" та співавтор законопроєкту про колабораціонізм Єгор Чернєв заявив, що між Шарієм та Медведчуком є прямий зв'язок, який вже встановила СБУ.


Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...