Спрацювали міни-пастки: ЗСУ ліквідували двох військових армії РФ на Донбасі (відео)

У Мар'їнці Донецької області Збройні сили України ліквідували двох військових армії Росії. Вони підірвалися на мінах-пастках, встановлених на дорозі украї нськими розвідниками. Про це повідомляє пресслужба 54-ї Окремої механізованої бригади, передають Патріоти України.

У повідомленні бригади в соціальній мережі Facebook йдеться про те, що двоє російських солдатів були ліквідовані у Мар'їнці Донецької області. Спрацювали міни-пастки, попередньо встановлені українськими розвідниками на дорозі.

"Продовжуємо показ вояжу незваних "туристів" в пішому порядку по вулицях міста Мар'їнка Донецької області.Йшли натовпом "туристи" озираючись навколо, але не побачили вони сюрпризу на дорозі, який встановили хлопці з розвідувальної групи К2 за допомогою не меньше відомої "будівельної" бригади. Сюрприз спрацював і "туристам" він не сподобався, не любить українська земля непрошених "туристів", - підкреслюється в повідомленні.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....