Спрацювали точно: Українські військові знищили склад із боєприпасами окупантів та ворожі "Гради" (відео)

Українські військові продовжують ослабляти армію окупантів. Артилеристи Збройних сил України знищили ворожий склад боєприпасів на Запоріжжі, передають Патріоти України.

Також вони ліквідували російські "Гради". Феєричне відео роботи української артилеріїпоказали в Telegram-каналі "Третя Сила". "Можна вічно дивитись, як палає ворожий склад БК та "Гради", – підписали відео автори каналу.Воїни 44-ї окремої артилерійської бригади спільно з розвідкою батальйонної тактичної групи 81-ї бригади виявили і знищили ворожий склад боєприпасів.

Разом із ними було знищено і кілька схованих на території підприємства російських "Градів". Після влучань по "Градах" вони яскраво спалахують.Однак справжнє фаєр-шоу почалося після того, як українські воїни влучили у склад боєприпасів. Детонація виглядала просто феєрично.


Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...