Справа не тільки у HIMARS: Чому насправді будівля ПТУ з окупантами у Макіївці була вщент зруйнована (відео)

Журналіст Денис Казанський в інтерв'ю розповів, що будівля ПТУ у Макіївці була вщент зруйнована не лише через пряме влучення HIMARS, передають Патріоти України.

«Головне насправді, від чого загинули ці люди, російські окупанти, це навіть не HIMARS, тому що вони туди прилетіли, але HIMARS не знищують будівлю повністю, там могло би бути декілька десятків загиблих, але насправді російське командування чомусь розмістило там же, разом з людьми, ще боєкомплект, тобто склад зброї, снарядів, вони вибухнули. І через цей вибух будівля була зруйнована, і там майже не залишилося живих», — розповів Казанський.

Журналіст нагадав, що публікував відео з тілами російських загарбників, які лежали просто на вулицях селища Путь Ілліча. 1 січня стало відомо, що в новорічну ніч ЗСУ завдали удару по казармах російських військових в окупованій Макіївці.

За інформацією українського журналіста Дениса Казанського, удару було завдано з американської РСЗВ HIMARS по ПТУ № 19, де розселили російських мобілізованих, відправлених воювати в Україну.

Частину цих відомостей опосередковано підтвердили і в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ. Там уточнили, що кількість загиблих може сягати 400 людей. Радник голови МВС України Антон Геращенко оцінив кількість жертв удару у 340−450 вбитих окупантів.

Джерело: Радіо НВ

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....