"Справа Скрипалів" по-українськи: "Кілер" Бабченка розповів про доручення з Москви ліквідувати перебіжчика ФСБ

Цимбалюк, котрий діяв в оперативній операції СБУ раніше не хотів оприлюднювати ім'я другого росіянина, котрого "чекісти" Путіна замовили ліквідувати, бо не дуже добре ставиться до цієї людини.

Ілля Богданов

"Кілер" Бабченка Олексій Цимбалюк заявив, що другим після Аркадія Бабченка у списку осіб, яких він мав ліквідувати, був Ілля Богданов – колишній офіцер ФСБ, який перейшов на українську сторону. Про це він розповів в інтерв’ю ТСН, зазначають Патріоти України.

"Я знаю чітко про перших трьох людей, які були в списку. Я про інших просто не знаю, хто по правді, хто не по правді, які там списки були і де вони їх брали. От я знаю трьох людей, за якими я мав працювати особисто. Другий теж був громадянин Росії", - сказав Цимбалюк.

Спочатку він не хотів озвучувати ім’я: "Я просто не дуже добре ставлюсь до цієї людини і не хочу зайвий раз його піарити. Я вважаю, що це ФСБнний стукач, насправді".

"Але він просто зараз непотрібний для них. Він під контролем і не може працювати, не може давати інформацію якусь. Знову ж таки, чума засралася тут по самі вуха і його ніхто не сприймає нормально. В принципі, можу тепер сказати – Іллюша Богданов. Він був другий у списку", - додав він.

Нагадаємо, ввечері 29 травня 2018 року в Києві поліція повідомила про нібито замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Від отриманих поранень, за даними правоохоронців, чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Наступного дня, 30 травня, під час брифінгу голови СБУ Василя Грицака "убитий" Бабченко з'явився на публіці. Він заявив, що його "вбивство" було інсценовано спецслужбами, щоб затримати замовника. Силовики затримали підозрюваного в організації замаху на Бабченка у Києві. Ним виявився Борис Герман. За тиждень також було повідомлено про підозру ще одному організатору злочину - В’ячеславу Пивоварнику, а через те, що він переховується від слідства у Росії, його оголосили в розшук.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....