Справжня "бавовна" чи провокація? Окупанти Севастополя заявили про потужну атаку БПЛА на Чорноморський флот РФ

Окупаційна "влада" Севастополя заявила про нібито атаку безпілотників в акваторії Севастопольської бухти. Загарбники видали, що БПЛА відбивають кораблі, передають Патріоти України

Також путінські окупанти розповіли, що "ніякі об'єкти не вражені". Про це в Telegram повідомив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

За словами окупанта, кораблі Чорноморського флоту відбивають атаку безпілотних літальних апаратів у Севастополі. Развожаєв заявив, що ситуація у тимчасово окупованому місті "під контролем".

"Кораблі ЧФ відбивають атаку БПЛА в акваторії Севастопольської бухти. У місті жодних об'єктів не уражено. Зберігаємо спокій. Ситуація під контролем. Всі оперативні служби напоготові", – заявив окупант.У свою чергу кремлівські пропагандистські ЗМІ заявили, що рано вранці 29 жовтня в окупованому Севастополі пролунав сильний вибух, після чого було чути ще кілька "хлопків".

Пізніше окупаційна "влада" заявила, що рейд у Севастополі тимчасово перекритий, тому пороми і катери через бухту не ходять. Причин такого рішення загарбники не пояснили.

Також у пропагандистських Telegram-каналах опублікували відео, на яких чути стрілянину. Жителі півострова визначили, що це звуки роботи протиповітряної оборони.

"Очевидці повідомили про гучні звуки, які чути в Севастополі вночі, і поділилися кадрами того, що відбувається", – йдеться в описі до відео.

Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що у зв'язку із закриттям рейду через бухту в Севастополі, людей у місто возять автобусами.

У цей же час у РФ влаштували істерику через вибухи в окупованому Криму. Агресивні росіяни закликають до чергових терактів проти мирного населення України. При цьому поскаржилися, що Чорноморський флот РФ "розносять". А деякі лише на 8-й місяць війни "усвідомили", що слово "вибухи" тепер заборонені в Росії, і замість них у країні-агресорі відбуваються "хлопки".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...