Стало відомо, на що сподівається Путін у війні проти України

Кремлівський диктатор Путін, який особисто керує генералами, які розробляють стратегію захоплення південного сходу України, розраховує, що зимові холоди знову прийдуть на допомогу Росії, як це було у минулому - під час війни з Наполеоном чи протистояння з Гітлером. Про це пише Reuters з посиланням на два анонімні джерела з кремля, передають Патріоти України.

За їхніми словами, задуми путіна ґрунтуються на тому, що дорога електроенергія та нестача ресурсів цієї зими змусять ЄС натиснути на Україну, щоб укласти перемир'я з рф на вигідних для кремля умовах.

Такими умовами, вважають джерела, є «передача Донбасу» росії та гарантія «воєнного нейтралітету» України. Але оскільки ці умови є абсолютно неприйнятними для України, то сподіватися на мирні переговори найближчим часом не варто, кажуть експерти.

Водночас низка інших «знавців» не виключає, що через страх ядерної ескалації Захід може змусити Україну погодитися на невигідні умови, або ж Україна опиниться в ситуації, коли чверть її території фактично контролюватиме росія, йдеться в матеріалі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...