"Стоїть трупний сморід": У ЗСУ розповіли про значні втрати окупантів на Авдіївському напрямку

Російська пропаганда продовжує вигадувати "перемоги" російської окупаційної армії в Україні, однак реальність далека від вигадок командування ЗС РФ та кремлівських пропагандистів. Зокрема, на Авдіївському напрямку ворог зазнає шалених втрат, передають Патріоти України.

Тіла своїх загиблих окупанти не забирають, тож над полями Донеччини стелиться густий трупний сморід. Про це в ефірі телеканалу Еспресо заявив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Коментуючи вигадані "перемоги" Росії в Україні, які існують лише у російському телевізорі, він зазначив, що окупанти зазнають значних втрат, зокрема, на сході нашої держави. Безперервні спроби штурмів на Авдіївському напрямку коштували російській армії величезної кількості життів солдатів РФ.

"Росіяни багато йдуть на штурм. Наприклад, на Авдіївському напрямку за добу вдались до 41 штурмової дії. Дуже величезні в них втрати. Вони чомусь не забирають своїх солдатів. Там всі поля покриті ними і стоїть трупний сморід. Це те, про що вони не говорять і чого не домальовують. Величезні втрати у них там", – наголосив Череватий.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...