Стратегічні бомбардувальники Росії дуже коштовні: Жданов пояснив, чому їх використовує Путін

Стратегічні бомбардувальники Росії, з яких вони випускають ракети по Україні, дуже коштовні. Однак це не заважає їм використовувати такий тип військового обладнання, передають Патріоти України.

З бомбардувальників РФ запускає по Україні “доісторичні” ракети. Деякі з них модернізовані. Зокрема нещодавно такими було завдано удар по Києву. Про це в інтерв’ю ТСН розповів військовий експерт Олег Жданов.

“Російська ментальність вона така, що їм простіше щі лаптем хлібати, пухнути з голоду, але бити ворога, як вони вважають про нас. І з втратами ніхто не рахується. Не вистачає озброєння - видають гвинтівки Мосіна”, - наголосив Олег Жданов.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...