Свідомо поширював коронавірус: Польща вислала російського консула

У Польщі визнали персоною нон ґрата генерального консула Російської Федерації в Познані через те, що він брав участь у зустрічах і з'являвся в громадських місцях, будучи зараженим COVID-19. Про це заявив офіційний представник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарін, передають Патріоти України із посиланням на польське видання RMF 24.

Згідно з процедурою, консул залишив територію Польщі. 21 січня у дипломата та його дочки було підтверджено коронавірус. Знаючи про своє зараження, він не залишився на ізоляції і покинув своє місце проживання. У Польщі дії висланого дипломата назвали безвідповідальними і небезпечними.

"Результатом його дій могло стати зараження інших людей і виникнення нових спалахів захворювань. Дії, які здійснив дипломат, поставили під загрозу здоров'я людей, які могли з ним контактувати", – зазначив Станіслав Жарін. Міністерство закордонних справ Польщі вислало консула 8 лютого, територію країни він покинув 22 лютого.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...