"Світ котиться в прірву": Медведєв влаштував істерику через заборону УПЦ МП

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв вкотре оскаженів через заяву Байдена, який назвав допомогу Україні розумною інвестицією та анонсував виділення рекордної суми коштів для України та Ізраїлю. Також російський політик неабияк обурився через заборону в Україні Московського патріархату, заявивши, що це "брудна політика замішана на кокаїні та сатанізмі", передають Патріоти України.

Неадекватні заяви та погрози колишнього президента РФ опублікували в одному із російських Telegram-каналів. Медведєв також не забув у відповідь на постачання Україні новітньої західної зброї, пригрозити використанням ядерної зброї.

Неадекватний політик, обурений виділенням додаткових коштів на озброєння для України заявив, про "незворотній ментальний розлад" та "втрату залишків совісті" західного суспільства. Він також додав, що світ, яким нібито керує США, "котиться у прірву".

"Байден назвав "розумною інвестицією" гроші, які мають бути витрачені на смерть інших людей далеко від США. Йдеться про придбання додаткової зброї на десятки мільярдів для України та Ізраїлю. Інвестиції у смерть непотрібних людей – це розумно та добре. Тут нема слів. Це за межею добра та зла. І це не просто деменція старого дурня, а вся філософія їхнього державного життя протягом століть", – написав Медведєв.

Також він назвав рішення Верховної Ради України про заборону Московського патріархату в Україн "відсіканням православних від колиски материнської церкви" та "брудною політикою". Після чого поплічник російського диктатора почав засипати образами українську владу та президента. Наприкінець він, по традиції, намагався пригрозити використанням ядерної зброї.

"Заборона споконвічної церкви в Малоросії – брудна політика, густо замішана на кокаїні та сатанізмі…Церква відродиться, але через кров та страждання громадянської війни. А кількість поставленої зброї рано чи пізно перейде у якість. Уламково-фугасні, кумулятивні, запальні та об'ємно-детонуючі заряди перетворяться на ядерні заряди", – заявив Медведєв.

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Мадждал-Шамса і вбили принаймні 10 осіб, повідомляють ізраїльські ЗМІ у суботу, 27 липня, зазначають Патріоти України. Відомо, що ракети впали ...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...