Сигнал "тікати" почутий: Хто голосував за ратифікацію Харківських угод. Повний список сотень тих, кого збираються помістити на лаву підсудних

27 квітня 2010 року 236 нардепів шостого скликання ратифікували Харківські угоди. Вирішальну роль в успіху фракції "Партії регіонів" зіграли 20 нардепів фракції "Блок Литвина" та 13 позафракційних депутатів, серед яких зокрема Інна Богословська та Вадим Столар

Патріоти України пропонють ознайомитись з повним списком нардепів, які ратифікували сумнозвісні Харківські угоди.

Серед усього списку зі 161 народного депутата вд фракції "Партії Регіонів" за Харківські угоди не голосував лише один - Дмитро Шенцев.

Збереження російського флоту у Севастополі тоді підтримав депутат шостого скликання, олігарх Рінат Ахметов, експрезидент-втікач Віктор Янукович, Михайло Чечетов, який 28 лютого 2015 року за версією слідства скоїв самогубство.

Відзначимо, серед нардепів ВО "Батьківщина", яка була другою за розміром фракцією з 154 народними обранцями, знайшлось дев'ять, які підтримали ратифікацію вигідного Росії договору.

Це Сергій Зубов, Володимир Іваненко, Петро Кузьменко, Олег Маліч, Святослав Олійник, Володимир Писаренко, Ігор Савченко, Іван Сідельник та Олег Черпіцький.

Серед 72 нардепів фракції НУНС угоду з Росією ратифкували семеро: Бут Юрій , Василенко Сергій , Довгий Станіслав , Жванія Давид , Поляченко Володимир , Омельченко Олександр , Палиця Ігор.

Заборонена Комуністична партія проголосувала за Харківські угоди повним складом.

З 16 позафракційних депутатів 11 - члени "Партії Регіонів", які склали депутатську присягу безпосередньо перед голосуванням і ще не встигли увійти до фракції. Інші двоє депутатів, які проголосували за ратифікацію угоди — це Інна Богословська та Василь Кисельов.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...