Символ смерті московських вождів: У річницю нападу Путіна на Україну в Кремлі покажуть Лебедине озеро

У Кремлі 24 лютого, в день річниці повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну, покажуть балет Петра Чайковського Лебедине озеро. Там запевняють, що жодних асоціацій з датою і збігів немає. Однак вловити в цьому тролінг нескладно - Лебедине озеро стало символом розпаду СРСР. Балет показували по телевізору з 19 по 22 серпня, поки в Москві відбувався путч, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Storm, у Державному Кремлівському палаці підтвердили, що 24 лютого 2023 року там покажуть Лебедине озеро. "Так, цей спектакль давно заплановано в репертуарі", - сказав представник палацу Костянтин Ярошевський. Щоправда, за його словами, трансляція на телебаченні не запланована (можливо, це тільки поки що, - ред.) "Ні, таких планів немає. Розумію, на що ви натякаєте, але це взагалі жодним чином не пов'язано", - підкреслив Ярошевський.

Лебедине озеро як символ розпаду СРСР

Для багатьох балет Лебедине озеро став символом розпаду Радянського Союзу. 19 серпня 1991 року в Москві тривав путч, а в цей час по телевізору показували Лебедине озеро. Примітно, що його транслювали з ранку до вечора три дні поспіль – з 19 по 22 серпня, до завершення путчу.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...