Ситуація дуже складна: На Бахмутському напрямку ворог має чисельну перевагу майже у 10 разів, - військовий

Бахмутський напрямок фронту займає близько 100 кілометрів, ворог має там чисельну перевагу майже у 10 разів, повідомив лейтенант "Легіону Свободи" у складі 4-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України Володимир Назаренко, який перебуває у місці бойових дій, в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Відбуваються ледве не рукопашні зіткнення, перманентні обстріли. Бахмут і його оборона – це не тільки саме місто, це ділянка кілометрів 100 шириною практично від Білогорівки, від Соледару і впритул до Кремінної, якщо на північ і на південь - Майорськ і аж до Авдіївки. Авдіївка - це теж сильний і важливий театр бойових дій, там також ворог тисне", - сказав він.

За словами Назаренка, окупаційні війська чинять сильний тиск на цих напрямках, ситуацію ускладнюють ще й погодні умови. "Ситуація складна і через погодні умови - це холоди і те, що ворог має чисельну перевагу в декілька разів, ледь не в 10 разів", - сказав він. За словами Назаренка, на Бахмутському напрямку проти українських захисників кидають штрафні загони "дешевих" солдатів, "вагнерівців" чи мобілізованих.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...