Терористи відкрили стрілянину біля синагоги у Відні: Поліція проводить спецоперацію, щонайменше семеро загиблих

У понеділок ввечері, 2 листопада, в центрі Відня у синагоги сталася стрілянина. В результаті інциденту отримав поранення поліцейський, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві видання. Злочинцеві вдалося втекти. Однак пізніше повідомили, що нападник в центрі Відня підірвав себе і у нього можуть бути спільники, які, імовірно, в бігах.

В результаті, за непідтвердженою поки офіційно інформацією, загинули щонайменше семеро людей. Зараз у Відні триває поліцейська спецоперація з затримання нападників.

Також телеканали повідомляють про багато поранених. Серед загиблих один з нападників. Одного з нападників затримали, але багато терористів досі на свободі.

Поранення кількох людей підтвердили у поліції Відня. Правоохоронці також закликали містян не поширювати фото та відео з місця події та триматися звідти якомога далі.

Крім того, є інформація про ще одну стрілянину. Цього разу стріляли поблизу готелю Hilton. Також говорять, що терористи взяли заручників ще в одному місці Відня, аде де саме - невідомо.

На відео початок стрілянини:

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...