"Ті, хто побачили, що "у нас вийде" і почали перефарбовуватись - так це працювати не буде": Данілов - про "хороших рускіх"

Все більше громадян України із проросійськими поглядами зараз намагаються перевзутись. Крім того, проукраїнські погляди з'являються й у росіян, які хочуть здаватись "хорошими рускіми". Втім, у них цього не вийде. Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Усі мали визначитись із своїми поглядами ще у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну", – підкреслив Данілов.

"Ті люди, які визнались протягом 24 – 27 лютого, вони заслуговують на повагу. Ті, хто побачили, що "у нас вийде" і почали перефарбовуватись – так працювати не буде", – запевнив секретар РНБО.

На його думку, зараз на українську сторону переходитимуть ще більше росіян. Чимало охочих буде серед російських медійників.

Данілов про "хороших рускіх"

Крім того, чимало російських олігархів намагатимуться придбати український паспорт, як переконаний Данілов. Втім, публічність нашого суспільства не дасть тим, хто спробує зараз перевзутись, це зробити. Українське суспільство як і завжди встане на бік правди та чистоту.

"Хто спробує – не вийде, хлопчики, не вийде. Будете нести відповість перед тими людьми, які є зараз на фронті. Вони повернуться і вас "запитають", – резюмував Данілов.

Джерело: 24 канал

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: