Траса "Сватове-Кремінна" практично під контролем ЗСУ, - голова Луганської ОВА

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що траса "Сватове-Кремінна" практично під контролем Збройних сил України. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України.

"Поки що ми не будемо називати населенні пункти конкретно. Краще хай це зробить Генштаб, але можна сказати, що траса "Сватове-Кремінна" практично під контролем ЗСУ. Незважаючи на погану погоду, суцільні зливи кілька днів поспіль, все одно просування є, невелике, але є", – наголосив Гайдай.

Водночас голова Луганської ОВА закликав людей зберігати інформаційну тишу та дочекатися офіційних повідомлень від Генштабу.

"Я дуже сподіваюся, що наступного тижня ми вже покажемо фото та відеоматеріали – з дозволу Генштабу – безпосередньо з деокупованих територій. Ми готуємось до заходу на ці території, бо там лишилися люди. Їх не дуже багато, але вони є, і треба одразу, з перших днів підтримувати цих людей: привозити гуманітарну допомогу, медикаменти, думати про те, що зима вже на носі", – додав Гайдай.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...