"Цап-царап, і привласнили наші резерви": Путін звинуватив Захід у крадіжці російських грошей

Російський диктатор Володимир Путін звинуватив Захід у тому, що він начебто вкрав золотовалютні резерви країни-терористки РФ. За словами очільника Кремля, держави зробили "цап-царап", і привласнили російські ЗВР. Таку заяву Путін зроби на пленарній сесії ХІХ засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай". Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Використовуючи долар як зброю США, та й Захід загалом дискредитував інститут міжнародних фінансових резервів. Спочатку їх знецінив інфляцією в зоні долар-євро, а потім взагалі – цап-царап, і привласнив наші золотовалютні резерви", – сказав Путін.

Як раніше заявляв глава Мінфіну РФ Антон Силуанов, у агресора загальний обсяг резервів складає близько $640 млрд. Проте через дії Заходу близько $300 млрд тепер перебуває у стані, в якому Росія "не може їх використати", сказав він.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...