"Це аномальна кількість": Буданов повідомив, наскільки Росія здатна забезпечувати свою армію снарядами та зброєю

Росія не прораховувала те, що війна буде тривати певний термін і застосовувала дуже значні обсяги боєприпасів одразу. Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов під час телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, ближче до осені окупанти зрозуміли, що вони не зможуть забезпечувати свою армію снарядами та зброєю довгий термін.

"Вони почали обмежувати кількість боєприпасів, що застосовують щодня. Зараз кількість впала до 19-20 тис. на добу, а починали з 60 тис. Тобто впала в три рази", - зазначив Буданов.

Він також сказав про паритетність щодо забезпечення зброєю та боєприпасами. "Ми як діставали ці боєприпаси для нас за кордоном і виробляли нові, так і будемо, а Росія зіштовхнеться з проблемою, що все, на що вони можуть розраховувати, це їхній залишок. До березня вони дійдуть до критичного стану. І небагата кількість того, що вони зможуть дістати за кордоном, ні на що не вплине", - заявив він.

Буданов наголосив, що такі обсяги виробляння боєприпасів не здатний забезпечувати весь світ. "Це аномальна кількість", - додав керівник Головного управління розвідки Міноборони України.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...