"Це велика армія": Не слід виключати, що військові КНДР можуть з'явитися в Україні, - Defense Express

Військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих зазначив, що північнокорейська армія є п'ятою у світі за чисельністю. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Проаналізувавши домовленості між Москвою та Пхеньяном, Південна Корея дійшла висновку, що угода може передбачати можливість виконання союзницьких зобов'язань, аж до надсилання військ. Наразі це вже не гіпотетична заява, оскільки є свідчення про те, що на тимчасово окупованій території України з'явилися північнокорейські військовослужбовці. Це свідчить про реалізацію планів військової співпраці між двома диктаторськими режимами. До речі, після удару Сил оборони України деякі з них вже не зможуть повернутися додому", - зауважив Рябих.

За словами військового експерта, не варто виключати, що в Україні можуть з'явитися представники північнокорейської армії.

"Це велика армія, яка за чисельністю є п'ятою у світі. З майже 1,3 млн північнокорейських військовослужбовців 1 млн 100 тисяч становлять сухопутні війська. Вони мають велику кількість сухопутних підрозділів різного рівня, і можна говорити, що вони можуть заповнити ту прогалину, яку наразі відчуває Росія", - додав Рябих.

"Животное не обманешь. Пришел плохой человек": Скабєєва заявила, нібито кіт Ларрі із будинку на Даунінг-стріт втік від Зеленського

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 20:30

Російська топпропагандистка Ольга Скабєєва вигадала, що Головний Мишолов Резиденції Уряду Британії кіт Ларрі втік від Зеленського, коли той прибув на зустріч з прем'єром Кіром Стармером, інформують Патріоти України. «Кіт Ларі втік із будинку на Даунінг...

Результатом задоволені: Українські розвідники вдарили по будівлі з російськими військами в Тьоткіному на Курщині (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 19:29

У селі Тьоткіно Курської області Росії розвідники за допомогою FPV-дронів знищили ворожий транспортний засіб і будівлю, в якій перебував особовий склад армії РФ. Також внаслідок атак спалено засоби зв’язку, повідомила у п’ятницю, 11 жовтня, пресслужба ...