Це залежить не тільки від ЗСУ: Екс-глава ЦРУ розповів, за якої умови Україна зможе звільнити захоплені регіони

Україна зможе звільнити більшу частину, якщо не всі території, які Росія захопила з 24 лютого. Але для цього НАТО і західні партнери нашої країни повинні зберігати високі темпи поставок озброєння. Такою думкою в інтерв'ю Bild поділився екс-керівник ЦРУ і колишній глава Центрального командування Збройних сил США Девід Петреус, передають Патріоти України.

"Насправді, здається все більш імовірним, що українські сили зможуть відвоювати більшу частину, якщо не всю територію, захоплену російськими військами в останні місяці. Якщо НАТО і західні країни продовжать надавати ресурси в нинішньому темпі... думаю, українські сили зможуть зупинити подальше просування РФ і почати відвойовувати території, захоплені росіянами з 24 лютого", — повідомив Петреус.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...